این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
جدیدترین گوشی سامسونگ یعنی a56 با طراحی متفاوت و امکاناتی قابل توجه نسبت به نسل پیشین به بازار رسید. با توجه به بالاتر بودن قیمت آن، احتمالا درمورد خرید این گوشی تردیدهایی دارید. ما با بررسی آن به صورت موشکافانه، به شما میگوییم که خرید این گوشی را در نظر داشته باشید، یا چنین هزینهای را برای آن نپردازید و سراغ نسل قبلی یا کلا گوشی دیگری بروید.
فهرست مطالب
گلکسی a56 5g سامسونگ، همان گوشی میان ردهای است که قبل از ورودش به بازار، گرد و خاکی حسابی به پا کرده است، چرا که به طراحی متفاوتی نسبت به گلکسی A55 سال 2024 مجهز شده و از طرفی دیگر هم با اینکه گوشی قاتل پرچمداری نیست، اما قیمتی نزدیک به قیمت S24 fe دارد. از شما دعوت میکنم تا پایان بررسی a56 در تکنولایف همراه من باشید تا در پایان مطلب با آگاهی کامل برای خریدن یا نخریدن آن اقدام کنید.
انباکس گوشی سامسونگ a56 حقیقتا زمان زیادی نمیبرد، چرا که سامسونگ خیلی وقت است که مانند شیائومی دیگر از شیر مرغ تا جون آدمیزاد را درون جعبه گوشیهایش قرار نمیدهد. در طی جعبه گشایی گلکسی a56 متوجه حضور جعبه باریک دیگری میشوید که در پشت آن سوزن سیم کارت به شما چشمک میزند. درون خود جعبه هم مطابق همیشه دفترچه راهنما (مجهز به توضیحات به 4 زبان انگلیسی، فرانسوی، اردو و عربی) در کنار کابل شارژ سریع دو سر تایپ سی 100 سانتیمتری قرار دارد. متاسفانه مانند سالهای گذشته، جعبه همینقدر باریک و خالی است و دیگر خبری از آداپتور شارژ و کاور پلاستیکی اضافی نیست.
شکیل، شکیل و واقعا شکیل! قیافه جدید گلکسی A56 به معنای واقعی دل خیلیها را برده است. سامسونگ گوشی گلکسی A56 را به نسبت گلکسی A55 باریکتر، خوش دستتر، خوش رنگتر و سبکتر راهی بازار میکند. طراحی گلکسی آ۵۶ هم یک طورهایی شبیه به طراحی A55 است و هم از لحاظ ماژول دوربین، متفاوت و زیباتر است.
پیش از پرواز بر فراز دوربینهای پنل پشتی بهتر است کمی در میان اعداد و ارقام بیان شده جابهجا شویم. ابعاد A56 به شکل زیر است :
اعداد داده شده نشان میدهد که گوشی به راحتی در دست شما قرار میگیرد و برای دستهای کوچک هم دستگاه هوشمند بسیار مناسبی برای خرید به حساب میآید. گوشی آ56 سامسونگ با وزن 198 گرم در دست شما قرار میگیرد که این وزن به خوبی در سرتاسر گوشی پخش شده و ابدا حس سنگینی را به شما منتقل نمیکند، بنابراین از کار کردن با گوشی در طولانی مدت هم لذت خواهید برد و به هیچ عنوان اذیت نخواهید شد.
پنل پشتی گوشی از جنس شیشه است و خوشبختانه لایه محافظ کمپانی کورنینگ یعنی Gorilla Glass Victus+ تا حد توان از آن در برابر خط و خش و ضربههای ناگهانی مراقبت میکند. اگر به یاد داشته باشید، در بررسی A55 گفته بودیم که سامسونگ تصمیم به خداحافظی با جنس پلاستیک برای ساخت پنل پشتی این گوشی میان رده گرفته است.
فریم یا همان قاب دورتادور گوشی هم که مطابق انتظار از جنس آلومینیوم است و طراحی شیار مانندی دارد؛ زمانی که انگشت خود را دورتادور گوشی میکشید، حس بسیار خوبی به شما دست میدهد.
درمورد نمایشگر هم که دیگر تکلیف روشن است، نمایشگر شیشهای به لایه محافظ شیشهای از نوع Gorilla Glass Victus+ مجهز شده است، بنابراین همه چیز توسط خود کمپانی محکم کاری شده است.
روی پنل پشتی گلکسی آ۵۶ یک ماژول دوربین صیقل داده شده خوش چهره قرار دارد که 3 لنز دوربین را در وجود خود جای داده است. دوربینها روی پنل پشتی این گوشی دیگر به شکل جزیرهای در کنار هم قرار نگرفتهاند. گوشی آ۵۶ ایی که در دست من قرار دارد، به رنگ صورتی است که جلوه بسیار زیبایی دارد و میتواند برای بانوان و حتی آقایان هم گوشی شیک و خوش لباسی به حساب بیاید.
برای مرحله آخر بررسی گوشی a56 هم که تصمیم به چرخیدن دورتادور گوشی داریم. روی لبه سمت راستی گلکسی A56 طراحی مشهور مخصوص سامسونگ یعنی همان Key Island قرار دارد که این طراحی را برای اولین بار در بررسی a25 مشاهده کردیم. در ادامه بررسی گوشی a56 سامسونگ همچنان میتوانیم درمورد لبه سمت راستی صحبت کنیم. روی همین لبه مانند همیشه دکمه کشیده کم و زیاد کردن Volume و دکمه کوچک Power قرار دارد. روی لبه بالایی میکروفون خودنمایی میکند و روی لبه پایینی درگاه USB type C، اسپیکر، اسلات سیم کارت (سیم 1 و سیم 2) و میکروفون دوم قرار دارد. روی لبه سمت چپی هم که همواره هیچ خبری نیست.
سامسونگ حاشیه مشکی دورتادور نمایشگر را تا حد امکان کم کرده و 87.7 درصد از بدنه را به صفحه نمایش شیشهای اختصاص داده است که این طراحی در مقایسه با طراحی گوشیهای میان رده نسلهای قبلی به معنای حقیقی پرش و پیشرفت خوبی به حساب میآید، اما به هرحال جای برای بهتر شدن هم وجود دارد و این حاشیه میتواند برای مثال در گوشیهای بعدیای مانند S25 FE یا A57 و از این دست مدلها کمتر هم باشد.
گوشی میان رده 2025 سامسونگ به شما این اجازه را میدهد تا عمق 1 متر آب خیال راحتی داشته باشید. 30 دقیقه با عمق 1 متر دقیقا مشخصه گواهینامه IP67 است که گلکسی A56 2025 به آن مجهز شده است.
صفحه نمایش گلکسی a56 ابعادی برابر با 6.7 اینچ دارد. این نمایشگر ۶.۷ اینچی در بطن وجود خود به یک پنل سوپر امولد (Super AMOLED) مجهز شده است که در بخش نرخ نوسازی هم حق انتخاب دارید. برای انتخاب میزان سر خوردن انگشتهایتان روی نمایشگر باید وارد Settings شده و در صفحه Display باید روی گزینه Motion smoothness ضربه بزنید. در این صفحه میتوانید یکی از 2 حالت Adaptive و Standard را انتخاب کنید. اگر حالت Adaptive را انتخاب کنید (گوشی به صورت پایه روی این حالت برنامه ریزی شده است)؛ دیگر کار انتخاب رفرش ریت را به خود گوشی سپردهاید. اگر حالت Standard را انتخاب کنید. دیگر نرخ نوسازی بین 60 هرتز و 120 هرتز جابهجا نمیشود و به طور دائم روی 60 هرتز قرار خواهد داشت. قاعدتا نرخ نوسازی 120 هرتز میتواند انرژی بیشتری از نمایشگر بگیرد و مصرف باتری بیشتری داشته باشد؛ اما پیشنهاد من به شما این است که لذت نرخ نوسازی 120 هرتزی را از خود نگیرید!
از آن جایی که در بررسی گوشی a56 از هرچه بگذریم، باز هم سخن رزولوشن و کیفیت تصویر از همه خوشتر است. رزولوشن این نمایشگر برابر با فول اچ دی پلاس یا همان 1080 در 2340 پیکسل است که در کنار تراکم پیکسلی 385 ppi ترکیب مفصلی به شما تحویل میدهد تا با خیال راحت از کیفیت تصویر به تماشا انواع محتوا ویدیویی و تصویری بپردازید.
در ارتباط با سایر قابلیتها و امکانات این گوشی میان رده با ارزش میتوان به پشتیبانی از ویدیوهایی با استاندارد HDR10+ هم اشاره کرد.
درست است که دوست داشتیم تا این بار با پنلی با عمق 12 بیت روبهرو باشیم تا پشتیبانی از 68 میلیارد رنگ را مشاهده کنیم، اما با توجه به اینکه در نقد و بررسی s24 fe هم با پنلی 8 بیتی روبهرو بودیم، قابل انتظار بود که نمایشگر a56 هم به همین صورت باشد.
میزان روشنایی هم که داستان جداگانه خودش را دارد. اگر در این بررسی a56 به دنبال سطح روشنایی نمایشگر هستید، باید بگوییم که سطح روشنایی را معمولا برندها به شکل 2 عدد نمایش بر حسب نیت (nits) میدهند که بهتر است این 2 عدد را برای شما توضیح دهیم.
شرح روشنایی صفحه نمایش a56 به صورت زیر است:
HBM چیست: اچ بی ام مخفف High Brightness Mode است که در فارسی آن را حالت روشنایی بالا معنی میکنند. این حالت زمانی به وجود میآید که نمایشگر تشخیص میدهد که در نور مستقیم آفتاب قرار دارد و باید سطح روشنایی را برای دید بهتر کاربر بالاتر ببرد. البته توجه داشته باشید که فعال بودن این حالت باعث زودتر خالی شدن باتری گوشی میشود.
Peak چیست: پیک به معنای (Peak Brightness) و حداکثر میزان روشنایی است که در لحظه روبهرو بودن نمایشگر با نور مستقیم آفتاب پدیدار میشود. البته این میزان روشنایی از لحاظ زمانی دوام بالایی ندارد و نمیتواند مدت طولانی به فعالیت خودش ادامه دهد.
روی پنل پشتی گلکسی A56 سه دوربین متوالی قرار دارند که متشکل از دوربین اصلی، دوربین اولتراواید و دوربین ماکرو است. روی پنل جلویی هم که قاعدتا دوربین سلفی قرار دارد. عکاسی و فیلم برداری با هر 4 دوربین خوشبختانه تا حد زیادی مناسب است و به شما کمک میکند تا لحظات خود را به خوبی ثبت کنید. در کنار عکاسی، فیلمبرداری هم با گلکسی آ۵۶ کار هنرمندانه و نیمه حرفهای به حساب میآید، چرا که دوربین صالی این گوشی به سنسورهای PDAF و OIS مجهز شده است و در راستای قرارگیری این سنسور به شما کمک میشود تا بتوانید عکاسی دقیقتر و فیلم برداری بدون لرزشی را تجربه کنید. در ارتباط با عکاسی و فیلم برداری خوشبختانه میتوانید تا حد زیادی روی دوربین شب و حالت نایت مود حساب باز کنید، چرا که حتی عکاسی با Flash هم به شما کیفیت متوسطی را تحویل میدهد.
دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی این گوشی میان رده نسبت به نسل قبلی ارتقا خوبی پیدا کرده است. البته باید دقت داشته باشید که در زمان باز کردن برنامه دوربین، اگر به شکل دستی، حالت رزولوشن را روی 50MP قرار ندهید، عکسها به شکل خودکار با حسگر 12MP به ثبت میرسند. حقیقتا تفاوت زیادی میان کیفیت دوربین 50MP با دوربین 12MP وجود ندارد، اما باز هم تفاوتهای ریزی وجود دارد.
در بخش دوربین؛ کیفیت عکسهای دوربین سلفی به طرز قابل مشهودی نسبت به سلفیهای گلکسی a55 بهتر شده است. میزان جذب نور در این دوربین 12 مگاپیکسلی بهتر از قبل است و خوشبختانه کنتراست و شارپنس تا حد خوبی رعایت شده است. فقط کمی سطح جزئیات پس از زوم کردن کاهش پیدا میکند که طبیعی است. زنده بودن رنگها به اندازه سلفی s24 fe نیست اما از a55 و سلفی xiaomi 14 t pro بهتر است و شما میتوانید روی واقعی بودن رنگها حساب باز کنید. هنگام عکاسی با دوربین سلفی میتوانید عکسها را در 2 حالت نرمال و پرتره به ثبت برسانید.
حقیقتا انتظار داشتیم که میزان مات کردن فضای اطراف سوژه بهتر از نسل قبلی باشد، اما به این صورت نیست! سطح مات کردن وقتی سوژه نزدیکتر است از سوژه دور بهتر است.
در هر تصور یک سوژه از تصویر جدا شده است که نشان از قدرت مات کنندگی و تشخیص حسگر برای جدا کردن سوژه از محیط را میدهد.
دوربین اولتراواید 12 مگاپیکسلی گلکسی a56 کمی بهتر از اولتراواید نسل قبلی است، اما همچنان سطح جزئیات پیشرفتی نداشته است و تنها جذب نور از محیط افزایش پیدا کرده است. برای اینکه بتوانید بهتر با میزان گستردگی عکسهای فوق عریض آشنا شوید، عکسهای دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی واید را در کنار نمونه اولتراواید آنها قرار میدهیم تا امکان مقایسه برای شما فراهم باشد.
دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو گلکسی A56 کم توان ترین دوربین در میان دوربینهای اعمال شده در این گوشی است، البته این جمله به این مفهوم نیست که هر عکسی که با دوربین ماکرو ثبت میکنید، عکس غیرقابل استفادهای است، بلکه تنها به این مفهوم است که میزان ثبت جزئیات آن کمتر از دوربین اولتراواید و سلفی است. در ارتباط با مقایسه با گلکسی A55 هم میتوانیم به بخش اشاره کنیم که ماکرو A55 کمی از ماکرو A56 بهتر است. در ادامه میتوانید نمونه عکسهای دوربین ماکرو A56 را مشاهده کنید.
برای عکاسی در شب میتوانید از دوربین اصلی و سلفی کمک بگیرید. عکاسی در شب را میتوانید در ۳ حالت انجام دهید. حالت اول عکاسی با دوربین اصلی یا سلفی به شکل ساده است، حالت دوم به این صورت است که از حالت Night mode کمک یگیرید و حالت سوم هم به این صورت است که فلش گوشی را روشن کرده و عکاسی کنید.
عکاسی با دوربین اصلی با حالت نایت مود
در ادامه میتوانید میزان روشنایی که گوشی به رنگ صورت شما میبخشد را در حالت فلش و نایت مود مقایسه کنید. در مجموع این حالت شب به نسبت میان رده بودن گوشی کاملا قابل قبول است و ایراد زیادی به جزئیات ثبت شده نمیتوان گرفت.
حقیقتا رابط کاربری One UI.07 به شما این اجازه را میدهد تا رابط کاربری روانتری را تجربه کنید و احساس راحتی بیشتری با آن داشته باشید. این آپدیت سامسونگ به نسبت آپدیتهای قبلی پختهتر و کاربردیتر است و شما را از کار کردن با گوشی راضی نگه میدارد. تکلیف سیستم عامل و نسخه عرضه شده آن هم که مشخص است؛ سامسونگ گوشی گلکسی آ 56 را با اندروید 15 به دست شما میرساند. جابهجایی میان آیکونها در وان یوآی ۷ روان و آسانتر از ONE UI.6.1 است. در بطن این رابط کاربری خوشبختانه میزان زیادی انیمیشن جذاب هم قرار دارد.
هوش مصنوعی سوار شده روی گلکسی A56 هم شما را از این جهت راحت میکند که میتوانید لذت کار کردن با هوش مصنوعی را روی گوشی میان رده تجربه کنید. البته از لحاظ دقت و تمیزی کار نهایی شبیه به هوش مصنوعی سری S25 نمیشود، اما به هرحال بهتر از هیچی است. در ادامه میتوانید اسکرین شات قابلیت هوش مصنوعی و سایر بخشها را از برنامه تنظیمات مشاهده کنید.
اگر دقت داشته باشید، هوش مصنوعی توانایی محو کامل و حذف سوژه انتخاب شده را ندارد، در حالیکه همین تست با گوشی سری S25 به شکل تمیزتری اجرا میشود.
یکی از مهمترین دلایل خرید گوشی در هر برهه از زمان، قطع به یقین قدرت تراشه آن است و به همین منظور کاملا طبیعی است که از سامسونگ انتظار داشته باشیم تا تراشه بهتر و توانمندتری را نسبت به تراشه نسل قبلی یعنی چیپست گوشی گلکسی آ55 در بطن وجود گلکسی a56 2025 قرار داده باشد.
گوشی galaxy a56 هم مانند سایر گوشی های سری a سامسونگ به تراشه اگزینوس (تراشه ساخت خود سامسونگ) مجهز شده است. اگر قصد دارید اعتراض کنید که چرا سامسونگ به سمت کوالکام و دایمنسیتی نمیرود، کاملا اعتراض وارد است و همه چیز حق با شماست، اما اگر بی انصافی هم نکنیم، الحق والانصاف تراشه گلکسی آ55 تراشه به نسبت پایدار و خوبی است که و خنک کننده خوبی هم روی آن سوار شده است. در ارتباط با چیپست جدید هم قاعدتا انتظار داریم که از هر نظر بهتر از اگزینوس 1480 گلکسی آ۵۵ باشد.
در بررسی samsung galaxy a56 5g review شاهد تراشه Exynos 1580 هستیم. سامسونگ برای این تراشه از معماری متفاوتی نسبت به اگزینوس 1480 استفاده کرده و هسته آن را به معماری Armv9 ارتقا داده است. اگر به یاد داشته باشید، تراشه گلکسی A55 آرایشی 2 کلاستری داشت، در حالی که چیپست اگزینوس 1580 آرایشی 3 کلاستری دارد که در این معماری یک هسته بزرگ، 3 هسته متوسط و 4 هسته کوچک قرار دارد. سامسونگ در همین راستا میگوید که با تراشه جدید شما عملکرد بهتر و روانتری را روی گوشی تجربه خواهید کرد و نصب و اجرای انواع برنامهها برای شما آسانتر و سریعتر خواهد بود. اگر بخواهیم خیلی دقیقتر و کاغذیتر توضیح، داستان به این صورت است که این چیپست دارای یک کلاستر Cortex-A720 با سرعت 2.9 گیگاهرتز، سه کلاستر Cortex-A720 با فرکانس 2.6 GHz و چهار کلاستر Cortex-A520 با فرکانس 1.9 GHz است. بخش گرافیکی این تراشه با پردازنده گرافیکی Xclipse 540 کامل شده است که به ادعای سامسونگ در بخش اجرای بازیها و برنامههای گرافیک محور عملکردی بهتر دارد و حدود 37 درصد تکامل پیدا کرده است، در ارتباط با بخش پایداری و مصرف بهتر انرژی باتری هم سامسونگ ادعای خود را به 22 درصد رسانده است.
تجربه من در بررسی آ۵۶ سامسونگ نشان میدهد که تکامل 37 درصدی در بخش گیمینگ اغراقی بیش نیست و این بهبود به این اندازه نیست، چرا که در بازی کردن هم شاهد لگ، کندی و داغ کردن هستیم. میزان داغ کردن گلکسی a56 بیشتر از a55 است، البته گوشی در مدت زمان بسیار کوتاهی دوباره سرد میشود، اما به هر حال از گرم شدن نمایشگر و پنل پشتی هم نمیتوانم گذر کنم.
review galaxy a56 samsung به وضوح نشان میدهد که میزان نگهداری شارژ باتری بهتر شده و این ادعای 22 درصدی سامسونگ حقیقت دارد.
برنامه GFX Bench
برنامه CPU Throttling
برنامه 3dmark
برنامه Geekbench6
درست است که قیمت A55 حتی با بالاترین میزان رم و حافظه داخلی باز هم به قیمت پایینترین کانفیگ گلکسی آ۵۶ نمیرسد، اما با توجه به اینکه نقاط مشترک زیادی با یکدیگر دارند و 2 نسل پشت سر هم هستند، بنابراین مقایسه آنها کار اشتباهی نیست. از لحاظ رتبه بندی جهانی، میان دو تراشه اگزینوس 1480 و 1580 حدودا 20 تایی تفاوت رتبه وجود دارد، اما از لحاظ عملکردی، تراشههای خیلی رده بالایی این وسط قرار نگرفتهاند و درصد بهبود تراشه گوشی آ۵۶ در بخش گیمینگ نسبت به تراشه گوشی آ۵۵ حدود 15 درصد و برای پایداری باتری هم کمتر از 10 درصد است. در مجموع چون هر دو گوشی برای بازی کردن به شکل حرفهای طراحی نشدهاند، بنابراین از این جهت، اعتبار بالایی یا ارزش خرید خیلی زیادی برای گلکسی آ ۵۶ نسبت به گلکسی آ ۵۵ ( با توجه به این اختلاف قیمت بازار) وجود ندارد.
گلکسی آ۵۶ سامسونگ به تراشه بهتری نسبت به redmi note 14 pro+ مجهز شده است و طبق تجربه و اطلاعات کاغذی باید تجربه بازی بهتری را با galaxy a56 نسبت به عضو ارشد خانواده ردمی نوت ۱۴ داشته باشید، اما در ارتباط با تجربه و نقد و بررسی بنده در تکنولایف، میتوانم با اطمینان بگویم که تفاوت چندانی میان قدرت گیمینگ این 2 تراشه وجود ندارد، البته با این تفاوت که پنل پشتی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس کمتر داغ میکند؛ اما در همین راستا باید بگویم که تاثیر تراشه روی دوربین گلکسی a56 آنقدر سطح بالاتر از فرزند شیائومی است که اصلا قابل مقایسه نیستند. در ارتباط با سرعت اجرای اپلیکیشنها هم گوشی a56 عملکرد بهتری دارد.
گلکسی a56 گوشی میان رده روزمره محوری است که بهترین عملکرد خود را در بخش دوربین دارد، در حالی که عکاسی با poco x7 pro تنها یک کار خیلی ساده و بدون جزئیات صرفا برای ثبت آن لحظه از تاریخ است. اگر گیمر هستید و نصب و اجرای اپلیکیشنهای گرافیکی موبایلی بیشتر برای شما اهمیت دارد، پس بهتر است بدون فوت وقت به سمت خرید poco x7 pro بروید، اما اگر برای عکاسی و استفاده از نرم افزار گوشی به دنبال گوشی موبایلی خوب و خوش ساخت هستید، گلکسی a56 و حتی میتوان گفت گلکسی a55 گزینه مناسبتری هستند و در مرحله آخر شاید redmi note 14 pro plus بتواند کافی باشد.
در واقع این درست نیست که یک گوشی میان رده را به مبارزه با یک گوشی قاتل پرچمدار دعوت کنیم، اما چه کنیم که سیاست قیمت گذاری و وضعیت نوسان دلار در بازار ایران ما را به این کار مجبور کرده است. تفاوت 59 دلاری میان قیمت این 2 گوشی باعث میشود تا گلکسی A56 اختلاف قیمت بالایی با A55 نسبت به تفاوت قیمت A55 با A54 داشته باشد و از آن طرف هم مابهتفاوت کمی با قیمت S24 fe داشته باشد.
گلکسی a56 کیفیت دوربین خوبی دارد، اما به پای دوربین s24 fe نمیرسد و از طرفی دیگر هم پایداری باتری و آداپتور شارژ گلکسی a56 از گلکسی s24 fe بهتر است. در ارتباط با رابط کاربری و روان بودن هم که هر دو به یک نسبت اجرای خوبی از برنامهها و اپلیکیشنها را به تصویر میکشند و از این نظر تفاوت چندانی ندارند، به طور کلی قیمت گذاری جدید سامسونگ برای a56 شک بزرگی بود که به دنیای موبایل وارد شد، چرا که از لحاظ منطقی نباید قیمت این گوشی همپای بهترین قاتل پرچمدار 2024 از آب درمیآمد. هنگام خرید a56 و s24 fe پیشنهاد میکنیم که دقت بالایی داشته باشید تا با توجه به اولویت خود در خرید به بهترین انتخاب ممکن دست پیدا کنید.
برای بررسی گوشی گلکسی a56 5g سامسونگ در بخش گیمینگ سراغ بازیهایی مانند Asphalt و Call of duty به مدت 30 دقیقه رفتیم که گزارههای خبری زیر ناشی از تجربه تست گیمینگ آ۵۶ است:
خنک کننده گوشی سرعت بالایی در خنک کردن گوشی دارد، اما این سرعت به اندازهای نیست که مجبور به توقف بازی کردن نباشید و روی آن برای ادامه دادن به بازی حساب باز کنید.
گوشی در بازیهای آنلاین سریعتر از بازی آفلاین داغ میشود و سختتر هم خنک میشود که این اتفاق کاملا طبیعی است.
در این بخش از بررسی a56 سامسونگ دوست داشتم که با گوشی موبایلی با ظرفیت بالای 5000 میلیآمپر ساعت روبهرو باشم، اما طبق معمول این اتفاق نیافتد که کاملا طبیعی است، چرا که در بررسی s25 ultra هم که ارشدترین پرچمدار 2025 سامسونگ است، باز هم با باتری 5000 میلیآمپر ساعتی روبهرو بودم. درست است که ظرفیت باتری این گوشی میان رده خوش چهره همان 5000 میلیآمپر ساعت است، اما دیگر آداپتور شارژر 25 وات نیست و میتواند از شارژر سیمی 45 واتی پشتیبانی کند و خوشبختانه چه از این بهتر؟ در این میان فراموش نکنید که آداپتور شارژ خریدنی است و درون جعبه تنها کابل شارژ 1 متری قرار دارد. حدود 1 ساعت و 10 دقیقه طول میکشد تا با شارژر سیمی 45 واتی از شارژ 0 به شارژ 100 برسد و با آداپتور 25 وات این مدت زمان به 1 ساعت و 25 دقیقه افزایش پیدا میکند.
بحث پایداری هم که همواره مهمتر از مدت زمان شارژ است. طبق ادعای سامسونگ شما تا 29 ساعت این گوشی را در جیب خود روشن خواهید داشت، اما در استفاده روزمره این مدت زمان نزدیک به 24 ساعت است، آن هم در شرایطی که اینترنت سیم کارت، وبگردی و پخش محتوای ویدیویی به شکل ممتد نباشد. پس اگر خیلی اهل بازی کردن با گوشی یا استفاده دائم از آن به روشهای مختلف هستید، بهتر است به داشتن یک پاوربانک فکر کنید.
گلکسی آ۵۶ گوشی با کیفیت، مقاوم در برابر آب با نمایشگری زیبا و از همه مهمتر خوش چهره و خوش دستی است که شما بعد از خرید آن پشیمان نخواهید بود، اما حقیقتا در جدول قیمت گوشیهای موبایل عرضه شده در بازار به دلیل تفاوت کمی که قیمت این گوشی با قیمت اس ۲۴ اف ای دارد، این کاملا حق شماست که در خرید آن تعلل داشته باشید. اگر قیمت A56 نهایت بودجه شما برای خرید گوشی نیست و میتوانید کمی بیشتر هزینه کنید، میتوانید به سراغ خرید قاتل پرچمدار سال 2024 بروید، اما اگر بازدهی باتری و سرعت شارژ برای شما المان مهمتری نسبت به دوربین و کیفیت تصاویر است، پس قطع به یقین گلکسی A56 میتواند شما را سالهای سال راضی و خوشحال نگه دارد. اگر هم به طور کلی نیاز به خرید گوشی میان رده دارید و با رابط کاربری یعنی همان One UI سامسونگ تا به امروز رابطه خوب و صمیمیای داشتهاید و در این میان قیمت A56 حتی در صورت خرید نسخه 128/8 باز هم برای شما زیاد است، بهتر است به جای ناامید شدن، به سمت خرید A55 روی بیاورید. در مجموع هر کدام از 3 گوشی نام برده شده را خریداری کنید، برد کردهاید و حداقل تا 4 سال به فکر تعویض گوشی نخواهید بود.
در این مطلب به بررسی اقتصادی ترین گوشی سامسونگ در سال ۲۰۲۴ می پردازیم