داغ ترین ها :
بررسی گلکسی A26؛ گوشی اقتصادی با DNA سامسونگ!

بررسی گلکسی A26؛ گوشی اقتصادی با DNA سامسونگ!

گلکسی a26 همراه با پیشرفت‌های خوبی به بازار عرضه شده ولی در برخی از بخش‌ها نیز عقب گرد داشته و از نسل قبلی ضعیف‌تر است. در ادامه به طور کامل به تمام جنبه‌های این کهکشانی خواهم پرداخت.

گلکسی A26

گلکسی A26

خرید گلکسی A26

امتیاز

7
دوربین :
طراحی :
صفحه نمایش :
باتری :
اسپیکر :
کیفیت ساخت :
ارگونومی :
رابط کاربری :
عملکرد :

نقاط قوت

  • طراحی جدید و مدرن
  • بهبود کیفیت ساخت و گواهی IP67
  • صفحه نمایش باکیفیت و 120 هرتزی
  • سخت افزار مناسب
  • شارژدهی مناسب باتری
  • پشتیبانی نرم افزاری 6 ساله و برخی قابلیت‌های هوش مصنوعی

نقاط ضعف

  • اسپیکر پسرفت داشته و استریو نیست
  • روشنایی صفحه نمایش کمتر از نسل قبل است
  • دوربین‌ها هیچ بهبودی نداشته‌اند

سامسونگ به خوبی می‌داند که کاربران از یک گوشی میان‌رده آن هم در محدوده قیمتی پایین چه انتظاراتی دارند و محصولات خود را دقیقا متناسب با همین نیاز روانه بازار می‌کند. گوشی A26 کهکشانی خوش قیمتی از برند کره‌ای است که مدتی قبل معرفی شده و ویژگی‌های لازم برای فروش بالا را دارد. در ادامه این مطلب نگاهی نزدیک‌تر به این محصول خواهم داشت و نکات مثبت و منفی آن را مورد بررسی قرار می‌دهم.

طراحی و کیفیت ساخت؛ پیشرفت خوب!

سامسونگ در سری AX6 از گوشی‌های خود که شامل A56 و A36 هم می‌شود طراحی قاب پشتی را مقداری تغییر داده و این اتفاق بین مدل‌های مختلف یکسان است. دوربین‌های گلکسی A26 مانند قبل چیدمان زیر هم دارند ولی با این تفاوت که حالا این سه لنز درون یک فریم مشکی رنگ قرار گرفته‌اند و دیگر به صورت جزیره‌ای به روی قاب تخت پشتی دیده نمی‌شوند.

طراحی قاب پشتی گلکسی a26

یکی از بهبودهای جذاب گلکسی A26 را می‌توانیم تبدیل قاب پلاستیکی آن به شیشه در نظر بگیریم، اتفاقی که قطعا باعث می‌شود کیفیت ساخت این کهکشانی در سطح بالاتری قرار بگیرد و بیشتر نزدیک به مدل‌های بالارده شود. خوشبختانه کره‌ای‌ها پوشش مات را برای این قاب در نظر گرفته‌اند تا حس و حال گلکسی A26 واقعا خوب باشد.

فریم کناری مانند قبل پلاستیکی و تخت است و فقط در محل قرارگیری دکمه‌های ولوم و پاور در سمت راست مقداری برآمدگی دارد تا کاربر راحت‌تر بتواند به آن‌ها دسترسی پیدا کند. به روی فریم بالایی میکروفون دوم دیده می‌شود و در سمت چپ خشاب سیم کارت و SD Card خودنمایی می‌کند. در نهایت طبق انتظار لبه پایینی میزبان میکروفون اصلی، اسپیکر و درگاه Type-C است.

فریم سمت چپ گلکسی A26

در بررسی گوشی a26 سامسونگ نگاهی به بخش ارگونومی داشته باشیم، جایی که این کهکشانی با وجود بزرگ‌تر شدن نمایشگر توانسته وزن را تقریبا یکسان نگه دارد (3 گرم سنگین‌تر شده) ولی طول این مدل 3 میلی‌متر و عرض آن 1 میلی‌متر افزایش داشته و این باعث می‌شود تا جزو خوش دست ترین گوشی سامسونگ سری a قرار نگیرد ولی همچنان ارگونومی معقول و مناسبی داشته باشد.

فریم سمت راست گلکسی A26

سازنده کره‌ای تغییر جذاب دیگری در این بخش در مقایسه با قبل اعمال کرده و حالا گوشی A26 از گواهی IP67 پشتیبانی می‌کند و این یعنی در برابر ورود آب تا عمق 1 متری به مدت 30 دقیقه مقاوم است. نکته مثبت حضور این گواهی این است که اگر بر حسب اتفاق گوشی خیس شد یا زیر باران شدید قرار گرفتید می‌توانید از سالم ماندن گوشی خود اطمینان داشته باشید.

گلکسی a26 سامسونگ در چهار رنگ سبز، صورتی، سفید و مشکی تولید شده و در دسترس قرار دارد. در کل برای جمع بندی بخش طراحی این کهکشانی می‌توانم بگویم که سازنده کره‌ای عملکرد بسیار خوبی داشته و کیفیت ساخت را به شکل جذابی ارتقاء داده است، از قاب پشتی شیشه‌ای گرفته تا گواهی ضد آب و حتی کم کردن ضخامت دستگاه.

صفحه نمایش؛ بهتر یا بدتر؟

گلکسی A26 صفحه نمایشی 6.7 اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن FHD+ دارد که در مقایسه با نسل قبلی 0.2 اینچ بزرگ‌تر شده و تراکم 385 را مقابل چشمان شما قرار می‌دهد. این نمایشگر از نرخ نوسازی 120 هرتزی پشتیبانی می‌کند تا از نظر کیفیت به نسبت بازه قیمتی ایرادی به آن وارد نباشد.

این پنل نزدیک به 87 درصد از بخش روبرویی گوشی را به خود اختصاص داده که این عدد به نسبت 84 درصد گلکسی A25 حدود 3 درصد بهتر شده و این یعنی حاشیه‌های کمتری را اطراف پنل شاهد هستیم و تماشای محتوا حس بهتری دارد. کیفیت این صفحه نمایش واقعا خوب است و به طور حتم شما را راضی می‌کند.

صفحه نمایش گلکسی a26

به لطف فناوری ساخت پنل رنگ مشکی عمق بی‌نهایت دارد و پیکسل‌ها هنگام نمایش این رنگ به حالت خاموش درمی‌آیند. سایر رنگ‌ها نیز بسیار زنده و شاداب هستند و تماشای محتوا را جذاب می‌کنند. تا اینجا همه چیز خوب و جذاب است ولی داستان به همین مشخصات ختم نمی‌شود و صحبت از روشنایی صفحه نمایش به میان می‌آید.

پنل گلکسی A26 می‌تواند در حالت دستی تا حدود 370 نیت روشنایی تولید کند که این عدد چندان جذاب نیست و باعث می‌شود زمانی که به صورت دستی نور را تنظیم می‌کنید به عدد خیلی بالایی نرسید. از سوی دیگر در حالت استفاده از روشنایی خودکار نیز حداکثر نور تولید شده توسط نمایشگر به عددی حدود 780 نیت می‌رسد و این در حالیست که A25 روشنایی حدود 1030 دارد.

تنظیمات نمایشگر گلکسی a26

با نگاهی به لیست قیمت گوشی سامسونگ به راحتی می‌توانیم متوجه شویم که گلکسی A26 جزو مدل‌های ارزان از برند کره‌ای است ولی این دلیل می‌شود که این محصول به نسبت نسل قبل از خود در زمینه روشنایی پنل پسرفت داشته باشد؟ قطعا خیر و به همین جهت این عملکرد کمی عجیب به نظر می‌رسد.

این میزان از نور صفحه نمایش باعث می‌شود در محیط باز و زیر نور مستقیم خورشید نتوانید به شکل بسیار خوب محتوا را مشاهده کنید و گاهی با دشواری مواجه خواهید شد، هرچند که احتمالا مشکل خیلی زیادی با این بخش نخواهید داشت و کمتر پیش می‌آید که محتوای پنل خوانایی کافی را نداشته باشد.

اسپیکر؛ قربانی بعدی!

گلکسی A25 از اسپیکرهای استریو پشتیبانی می‌کند و شما می‌توانستید صدای باکیفیتی را به نسبت قیمت از آن دریافت کنید. در این نسل متاسفانه شاهد یک پسرفت دیگر هستیم و دیگر خبری از خروجی صدای استریو نیست؛ چرا که اسپیکر دوم که در بالای نمایشگر قرار داشت حذف شده و در حال حاضر تنها یک اسپیکر اصلی در پایین را شاهد هستیم.

در عمل هم بلندی صدا و هم کیفیت تا حد نسبتا زیادی ضعیف‌تر شده که البته دقیقا همین را هم انتظار داشتیم. این گوشی به دلیل این پسرفت حالا در مقایسه با اکثر رقبای هم‌قیمت اسپیکر ضعیف‌تری دارد و اگر این نکته برای شما اهمیت زیادی دارد باید به آن توجه داشته باشید.

البته که روش‌هایی برای افزایش صدای گوشی سامسونگ وجود دارد ولی در نهایت وجود اسپیکر دوگانه با خروجی صدای استریو اتفاقی است که نمی‌توان به کمک هیچ روشی ایجاد کرد.

نرم افزار و رابط کاربری؛ مینیمال و سریع با پشتیبانی 6 ساله!

این میان‌رده اقتصادی شرکت کره‌ای از ابتدا با One UI 7 بر پایه اندروید 15 عرضه شده تا پکیج نرم افزاری بسیار جدیدی داشته باشد. سامسونگ اعلام کرده که این کهکشانی تا 6 سال آپدیت نرم افزاری دریافت خواهد کرد که با در نظر گرفتن قیمت گوشی سامسونگ سری a اتفاقی فوق العاده جذاب به حساب می‌آید.

رابط کاربری One UI 7 با تمرکز بر ساده ‌سازی تجربه کاربری، ارتقاء قابلیت‌های شخصی‌ سازی و افزایش بهره‌وری در استفاده روزمره توسعه یافته است. این نسخه با تغییرات بصری جزئی اما کاربردی با زبان طراحی گوگل در اندروید خام همراه شده است. در One UI 7، منوی اعلان‌ها و تنظیمات سریع با طراحی تمیزتر و شفاف‌تر بازطراحی شده‌اند. ویجت‌های تعاملی و هوشمند نیز انعطاف‌پذیری بیشتری دارند.

سامسونگ در این نسخه قابلیت‌های Smart Suggestions را ارتقاء داده و حالا سیستم می‌تواند بر اساس رفتار کاربر، اپلیکیشن‌ها و تنظیمات مرتبط را در زمان مناسب پیشنهاد دهد. از نظر عملکرد،One UI 7 با بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری و مدیریت بهتر منابع، تجربه‌ای روان‌تر نسبت به نسخه‌های پیشین ارائه می‌دهد. امکاناتی مانند DeX برای چندوظیفگی حرفه‌ای،Secure Folder برای حفاظت از اطلاعات، پنل کناری برای دسترسی سریع و Kids Mode برای کنترل محتوای مناسب کودکان همچنان در دسترس هستند.

علاوه بر این، با بهبود تنظیمات مربوط به حریم خصوصی امکان مدیریت دسترسی اپلیکیشن‌ها به موقعیت مکانی، دوربین و میکروفون به‌صورت دقیق‌تری فراهم شده است. در مجموع، One UI 7 نسخه‌ای بالغ و بهینه از رابط کاربری سامسونگ است که ضمن حفظ ویژگی‌های محبوب قبلی، امکانات جدیدی برای کنترل بهتر، شخصی‌سازی بیشتر و امنیت بالاتر ارائه می‌دهد.

همچنین این محصول از برخی قابلیت‌های هوش مصنوعی در بخش Intelligent Features پشتیبانی می‌کند.

  • Object Eraser: این قابلیت امکان حذف افراد یا اشیاء ناخواسته از تصاویر را به‌صورت هوشمند فراهم می‌کند.
  • Edit Suggestions: سامسونگ به‌صورت خودکار پیشنهادهایی برای بهبود و ویرایش هوشمند عکس‌ها ارائه می‌دهد، از تنظیم نور و رنگ گرفته تا کادر یا حتی حذف موارد اضافی.
  • Custom Filters: شما می‌توانید فیلترهای تصویری اختصاصی خود را بر اساس یک سبک بسازید و در ویرایش تصاویر دیگر استفاده کنید.
  • AI Select: با انتخاب هر عنصر روی صفحه، برای عملکردهای مرتبط مثل ترجمه، جستجو کردن، کپی و سایر موارد پیشنهادهایی هوشمند به کاربر داده می‌شود.
  • Read Aloud: این ویژگی متون صفحات وب یا مقالات را با صدای بلند برای کاربر می‌خواند و در واقع گوشی را به نوعی تبدیل به پادکست‌خوان شخصی می‌کند.

عملکرد سخت افزاری؛ جدید خیر، کافی؟ بله!

در متن samsung galaxy a26 review به بخش مهم سخت افزار می‌رسیم، جایی که برای بسیاری از کاربران مهم‌ترین بخش‌ است و برای سایر افراد نیز تا حد زیادی تجربه کاربری آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. طبق سیاست‌های جدید شرکت سامسونگ تراشه‌های میان‌رده در ابتدای به روی بهترین گوشی سری A استفاده می‌شوند و پس از آن به ترتیب در سال‌های بعد به روی مدل‌های ارزان‌تر قرار می‌گیرند.

تراشه 5 نانومتری اگزینوس 1380 دو سال قبل برای اولین بار به روی گلکسی A54 مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن کره‌ای‌ها این تراشه را به روی گلکسی A35 قرار دادند و حالا نوبت به گلکسی A26 رسیده است. طبق همین منطق می‌توانیم پیش بینی کنیم که مثلا تراشه اگزینوس 1580 که در بررسی A56 به آن پرداختیم به روی A37 و شاید A28 استفاده شود.

عملکرد سخت افزاری گلکسی a26

این چیپست کاملا شناخته شده است و عملکرد آن را قبل‌تر به روی گلکسی A54 و A35 دیده‌ایم. گلکسی A26 به لطف این تراشه سرعت خوبی دارد و در استفاده روزمره با کندی یا مشکل خاصی مواجه نخواهید شد. در کنار این موضوع می‌توانید نیم نگاهی هم به بازی‌های موجود داشته باشید و آن‌ها را با گرافیک متوسط یا پایین تجربه کنید.

نسخه پایه‌ای گلکسی A26 حافظه 128 گیگابایتی و رم 4 دارد ولی می‌توانید آن را تا نسخه 256 گیگابایت با رم 8 خریداری کنید. اگر بخواهم این کهکشانی را با نسل قبلی از نظر قدرت سخت افزاری مقایسه کنم باید بگویم که میان‌رده جدید 20 درصد از نظر پردازنده مرکزی و 30 درصد از نظر پردازنده گرافیکی قوی‌تر شده و این اختلاف در تست GeekBench 6 و تست چند هسته‌ای پردازنده تا 45 درصد نیز افزایش پیدا می‌کند.

به عنوان جمع بندی باید بگویم که قدرت سخت افزاری گلکسی a26 خوب است ولی نه به شکلی که نقطه قوت آن به حساب بیاید. از سوی دیگر این توان به گونه‌ای کم نیست که آن را نقطه ضعف در نظر بگیرم و در کل سخت افزار این گوشی متناسب با قیمت آن خوب و مناسب ارزیابی می‌شود.

باتری

گلکسی a26 برای تامین انرژی مورد نیاز خود به یک باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت وابسته است. طبق تست‌های صورت گرفته عملکرد این کهکشانی از نظر شارژدهی باتری تا حد زیادی شبیه به نسل قبلی است و بهبود خاصی دیده نمی‌شود. در ادامه به نتیجه تست گلکسی a26 و a25 می‌پردازم.

گلکسی a26 در تست مکالمه موفق شده با یک بار شارژ کامل حدود 27.5 ساعت دوام بیاورد در صورتی که گلکسی a25 حدود 25 ساعت دوام می‌آورد. در تست وبگردی تقریبا هر دو مثل هم عملکرد می‌کنند و می‌توانند عدد حدود 8.3 ساعت را به ثبت برسانند. این یکسان بودن عملکرد در تست پخش ویدئو نیز دیده می‌شود و هر دو موفق می‌شوند تا 12.5 ساعت سرپا بمانند ولی در نهایت تست اجرای بازی را a26 با اختلافی حدود 40 دقیقه برنده می‌شود.

شارژدهی باتری گلکسی a26

در واقع شاید بتوانم بگویم که شارژدهی کهکشانی جدید حدود 5 درصد بهتر از قبل شده و به زبان دیگر دقیقا شارژدهی یکسانی در مقایسه با قبل دارد. این گوشی با استفاده معقول یک روز کامل و حتی بیشتر با یک بار شارژ کامل دوام می‌‌‌آورد که اتفاقی کاملا مرسوم در دنیای امروز موبایل به حساب می‌آید.

در صورت خرید گلکسی a26 به فکر خرید آداپتور سامسونگ هم باشید؛ چرا که درون جعبه این گوشی به غیر از یک سیم Type-C چیز دیگری دیده نمی‌شود. فناوری شارژ سریع برعکس A56 و A36 ارتقا نداشته و هنوز 25 وات است و برای شارژ کامل باید حدود 1 ساعت و 30 دقیقه منتظر بمانید.

دوربین

چیدمان دوربین‌های گلکسی a26

اگر در متن galaxy a26 5g review در پی کیفیت دوربین‌های این گوشی هستید، این بخش را باید بیشتر از هر بخش دیگری مورد توجه قرار دهید. ترکیب دوربین‌های گلکسی A26 دقیقا مانند نسل قبلی است و دوربین اصلی از سنسور 50 مگاپیکسلی مدل Samsung S5KJN1 با اندازه 2.76/1 اینچی و اندازه پیکسل 0.64 میکرون‌متری استفاده می‌کند. این سنسور در پس لنزی 27 میلی‌متری قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی می‌کند.

نمونه‌های دوربین اصلی:

این موارد بدون کوچک‌ترین تغییری مانند A25 هستند و کره‌ای‌ها ترجیح داده‌اند به دلیل حفظ قیمت این بخش را ارتقا ندهند. تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی در نور روز عملکرد متوسطی دارند و رقبایی با دوربین اصلی بهتر را می‌توان در این بازه قیمتی یافت کرد. در شرایط نوری عالی کیفیت عکس‌های ثبت شده نسبتا مناسب و خوب است ولی نمی‌توان آن‌ها را خیلی عالی دانست.

نمونه عکس‌ها با زوم 2، 4 و 10 برابری:

اگر در محیط‌های بسته یا داخل خانه عکاسی کنید کیفیت تا حد نسبتا زیادی در مقایسه با محیط بیرون کاهش پیدا می‌کند و به‌خصوص در سایه‌ها سوژه‌ها حالت آبرنگی به خود می‌گیرند. دقت رنگ‌ تصاویر رضایت بخش و مناسب است و از نظر گستره دینامیکی نیز وضعیت خوبی را شاهد هستیم.
حالت 50 مگاپیکسلی با رزولوشن کامل نیز در دسترس قرار دارد که در صورت استفاده حجم تصاویر تا حد زیادی افزایش پیدا می‌کند ولی در عین حال کیفیت آن‌چنان که تصور کنید بیشتر نمی‌شود و تنها سطح جزئیات مقداری افزایش می‌یابد.

طبق انتظار در صورت عکاسی در شب با این کهکشانی شاهد نویز بیشتری خواهید بود و سطح جزئیات نیز کاهش می‌یابد تا اکثر رنگ‌ها و سوژه‌ها حالت نرم پیدا کنند. روشن شدن قابلیت نایت مود می‌تواند کمی وضعیت را بهبود ببخشد ولی در نهایت خیلی نمی‌توانید به روی عملکرد دوربین اصلی در شب حساب باز کنید.

نمونه‌های دوربین فوق عریض:

دوربین فوق عریض گلکسی A26 دارای سنسوری 8 مگاپیکسلی است. از بودن این دوربین خوشحال هستیم و طبیعتا در صورت نیاز به شما اجازه می‌دهد تا زاویه وسیع‌تری را به ثبت برسانید ولی از طرفی کیفیت کاملا معمولی است و نویز نسبتا زیادی در تصاویر دیده می‌شود. در کل در نور روز به نسبت بازه قیمتی همه چیز قابل قبول ارزیابی می‌شود.

نمونه عکس ماکرو:

دوربین بعدی این گوشی ماکرو با سنسور 2 مگاپیکسلی است که همان‌طور که از رزولوشن سنسور برمی‌‌‌آید نباید به شکل خاصی به روی آن حساب باز کنید و بیشتر برای سرگرم شدن کاربرد دارد.

دوربین سلفی این کهکشانی سنسوری 13 مگاپیکسلی دارد و عکس‌های خوبی هم برای شما به ثبت می‌رساند. این تصاویر دقت رنگ و جزئیات مناسبی دارند و از نظر کنتراست و شارپنس نیز وضعیت آن‌ها خوب ارزیابی می‌شود.

در نهایت این گوشی می‌تواند ویدئوهایی با کیفیت 4K 30fps با دوربین اصلی ضبط کند. این ویدئوها کیفیت خوب و جذابی به نسبت قیمتی این گوشی دارند و می‌توان به روی کیفیت آن‌ها حساب باز کرد. سوژه‌ها شارپ هستند و پردازش به درستی صورت می‌گیرد تا کنتراست مناسبی را هم شاهد باشیم.

جمع بندی

گلکسی A26 به‌عنوان یکی از جدیدترین میان‌رده‌های اقتصادی سامسونگ، تلاش می‌کند تعادل مناسبی بین کیفیت ساخت، نمایشگر، عملکرد نرم‌افزاری و شارژدهی ایجاد کند. این مدل نسبت به نسل قبل، به‌خصوص در زمینه طراحی، به‌روزرسانی‌های قابل توجهی داشته و استفاده از قاب پشتی شیشه‌ای و گواهی IP67 قطعاً ارزش خرید آن را افزایش می‌دهد. همچنین محافظ گوریلا گلس ویکتوس پلاس باعث می‌شود مقاومت بالایی در برابر شکستن و خط و داشته باشد، هرچند که در نهایت خرید گلس گوشی سامسونگ پیشنهاد می‌شود.

در بخش صفحه‌نمایش، اگرچه با پنلی بسیار باکیفیت از نوع سوپر امولد طرف هستیم که رنگ‌های چشم‌نواز و نرخ نوسازی بالا را ارائه می‌دهد، اما روشنایی پایین‌تر نسبت به نسل قبل ممکن است در برخی شرایط، تجربه کاربری را تحت تأثیر قرار دهد. در زمینه صدا نیز، حذف اسپیکر استریو نسبت به گلکسی A25 یک پسرفت محسوب می‌شود.

گلکسی a26 بخریم؟

از سوی دیگر، بهره‌مندی از رابط کاربری One UI 7 بر پایه اندروید 15 و پشتیبانی نرم‌افزاری تا 6 سال آینده، این اطمینان را می‌دهد که گلکسی A26 از نظر دوام نرم‌افزاری در سطحی بالاتر از رقبا قرار دارد. همچنین قابلیت‌های هوش مصنوعی مانند پیشنهادهای ویرایشی هوشمند و حذف سوژه ناخواسته در تصاویر، جذابیت این گوشی را افزایش می‌دهد.

عملکرد سخت‌افزاری دستگاه با استفاده از تراشه Exynos 1380 در سطح خوبی قرار دارد و برای استفاده روزمره کاملاً کافی است. در زمینه باتری نیز همچنان همان فرمول موفق قبلی حفظ شده و با یک بار شارژ، می‌توان یک روز کامل یا حتی بیشتر از گوشی استفاده کرد، هرچند شارژر درون جعبه وجود ندارد و سرعت شارژ همان 25 وات نسل قبل باقی مانده است.

در نهایت اگر از نمایشگر کمی کم‌نورتر و نبود اسپیکر استریو صرف نظر کنیم، گلکسی A26 با در نظر گرفتن طراحی ارتقاء یافته، پشتیبانی نرم‌افزاری بلندمدت، عملکرد پایدار و قیمتی رقابتی، می‌تواند یکی از گزینه‌های قابل اعتماد به حساب بیاید.

ads

در این مطلب به بررسی اقتصادی ترین گوشی سامسونگ در سال ۲۰۲۴ می پردازیم

نقد و بررسی گوشی گلکسی a16 سامسونگ
به این مطلب امتیاز دهید
1 نفر به این مطلب امتیاز دادند.

برای شما

نظرات

 

نظر بده

نام

اشتراک گذاری
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
https://www.technolife.com/blog/review/galaxy-a26-review/
ads
ads